" /> I-во място от БКС в категория „Строежи от енергийната инфраструктура“ - ПРОТЕХ

I-во място от БКС в категория „Строежи от енергийната инфраструктура“

На Годишният бал на Българската Камара на Строителите (БКС), комисия от БКС награди нашата компания за постигнати добри резултати и добра строителна практика през 2018 г., с I-ва (златна) награда в годишната си класация в категория „Строежи от енергийната инфраструктура“, раздел малки предприятия (до 30 човека).

Наградата бе връчена на специална церемония по време на бала от инж. Светослав Глосов, предходния председател на БКС и бивш председател на Управителния съвет на Агенция Пътна Инфраструктура (АПИ), в присъствието на вицепремиера Марияна Николова и на министъра на Регионалното Развитие и Благоустройството (МРРБ), Петя Аврамова и министъра на Околната среда и Водите (МОСВ), Нено Димов, както и на всички големи строителни фирми в бранша.

Наградата представлява грамота и статуетка, изобразяваща т.нар. колона на хан Омуртаг, открита през 1858 г. в църквата „Св. Четиридесет мъченици“ в Търново, върху която има строителен надпис . Основното мото е:  „Човек и добре да живее, умира и друг се ражда. Нека роденият по-късно, като гледа този надпис, да си спомня за оногова, който го е направил“.